Restaurace Zvon

Přejít na: Obsah | Postranní boxy a vedlejší menu | Hlavní menu | Patička

Suroviny s původem

Ryby připravované v naší farmářské kuchyni pocházejí z chovů, které navazují na slavnou tradici jihočeského rybníkářství – Český rybářský svaz v Českých Budějovicích nám dodává líny a štiky, pstruhy a siveny odebíráme od Pstruhařství ČRS Kaplice a kapry tradičně z Rybářství Třeboň. Díky prvotřídnímu krmivu a přirozené rybniční potravě mají jihočeské ryby velice chutné maso, které potěší jak každého gurmána, tak vyznavače zdravého životního stylu. Ne nadarmo stará lidová moudrost říká, že „kdo jí ryby v každém čase, ten je zdráv a štíhlý v pase“. Maso sladkovodních ryb je totiž zdrojem velkého množství lehce stravitelných plnohodnotných bílkovin a díky obsahu esenciálních aminokyselin, nenasycených mastných kyselin, vitaminů a minerálních látek patří k nejhodnotnějším potravinám živočišného původu.


Postranní boxy a vedlejší menu [Nahoru]


UŠETŘETE ZDE SE CITI PLATEBNÍ KARTOU